Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΑΣΚΥΦΟΥ

Το νέο δημοτικό γυμναστήριο του Δήμου Σφακίων στα Ασκύφου εγκαινιάστηκε προχθές το μεσημέρι παρουσία αρκετών δημοτικών συμβούλων, του βουλευτή Χανίων Ευτύχη Δαμιανάκη, του αντινομάρχη Χανίων Γεωργίου Γρυλάκη, κατοίκων αυτού του ορεινού χωριού, των κληρικών που τέλεσαν τον αγιασμό και πολλών άλλων από κοντινά χωριά.
Το γυμναστήριο δημιουργήθηκε σε χώρο που παραχώρησε η εκκλησία.
- Βρε στα Ασκύφου έχουνε γυμναστήριο και μεις με 1000 παιδιά δεν μπορούμε να συντηρήσουμε το ένα που είχαμε και τ' αφήσαμε και ρήμαξε.
Ήμαρτον κα. Δήμαρχε, αλλά αν ιεραρχήσεις τα είναι σου, δεν μπορεί η νεολαία να είναι συνέχεια στην απ΄όξω; Καλό είναι να κάνουμε καρναβάλια και κόντρα φιέστες, αλλά να μην γίνουμε και καρνάβαλος αδιαφορώντας παντελώς για τα αθλητικά και μη της περιοχής μας!! Κλειστό γυμναστήριο γιαπί....Θεοχαράκειο παλιοσίδερα.....Να κάτεχα που είναι οι μελέτες που μας λέγατε ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: