Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ

Την πρόθεση της ΝΔ να μην δώσει χρίσματα  σε δήμους πλην των πρωτευουσών νομών ξεκαθάρισε ο βουλευτής και υπεύθυνος του τομέα Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι εκεί που θα δοθούν, προτεραιότητα έχουν τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης, προσθέτοντας ωστόσο με νόημα ότι κανείς εκλεγμένος δεν είναι ισόβιος. Ακόμα ένα από τα βασικά κριτήρια στην επιλογή των υποψηφίων θα είναι η ανανέωση.

Πάπαλα λοιπόν τα χρίσματα στην περιφέρεια.... πλάκα θα έχει τώρα να μαζευτούν μερικοί τοπάρχες και να μας μαγειρέψουν τον ......καλυτερότερο!! Ξανάγινε !!
Τώρα το ερώτημα είναι αν γίνουμε ένας μεγάλος δήμος -πρωτεύουσα αποκλείεται νομού- και κατέβει το τρανταχτό όνομα -πρώην βουλευτής- άραγε θα υπάρξει μια εξαίρεση και θα του δοθεί επίσημα το χρίσμα;
- Μάλλον!!
Αν θα γίνουμε μικρός δήμος δεν θα έχουμε επίσημο χρίσμα αλλά το χρίσμα θα δοθεί τηλεφωνικά σε..όλους!! Κάτι ξέρω που σας το λέω σε όλους.....!
Ο μόνος που ενδέχεται να μην το πάρει ούτε έτσι ίσως ..... είναι και ο μοναδικός Νεοδημοκράτης!!!!! Είναι να τρελαίνεσαι πως τα φέρνει η ζωή πολλές φορές!! 

Ακόμα ο Ηγέτης που τόσο μας λείπει τελευταία ψήνετε...... από ότι έμαθα στους 250ο c .....προσοχή μόνο να μην καεί !!!
Όλοι οι πρώην δήμαρχοι που ως και πρότινος χαιρόντουσαν που θα ξανανακατωθούν χωρίς ψήφο μάλλον την ..έβαψαν.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: