Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!!!

Το 1983 ένα χρόνο μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα μου, αναγκάστηκα να πληρώσω γύρω στα 3.000.000 δραχμούλες τότε, για την αποδοχή της κληρονομιάς. Μάλιστα θυμάμαι ότι έγινε με δόσεις και όλο και κάποια προσαύξηση μου βάζανε όταν δεν είχα να πληρώσω!! Φυσικά έως και σήμερα χιλιάδες ακόμα έλληνες (μ@λ@κες) πληρώνουν την εφορεία ... όσο αβάσταχτη κι αν είναι!
Διαβάζω σήμερα στην Ελευθεροτυπία ότι ο σύζυγος της υφυπουργού Πολιτισμού - Τουρισμού, κ. Αγγελική Γκερέκου, κ. Βοσκόπουλος (υποβάλλει δήλωση μαζί με τη σύζυγό του, νυν υφυπουργό Πολιτισμού - Τουρισμού, κ. Αγγελική Γκερέκου) εμφαίνεται ότι από το 1993 μέχρι και σήμερα δεν πληρώθηκε ο φόρος εισοδήματος και λοιποί φόροι που προέκυπταν από τις φορολογικές δηλώσεις έως και το οικονομικό έτος 2009 (εισοδήματα του 2008).
Οι αναλογούντες φόροι ανέρχονται: Κεφάλαιο 3.169.449,80, προσαυξήσεις 2.315.085,80 και τέλη 17.365,95 ευρώ. Το συνολικό ποσόν της οφειλής ανέρχεται σε 5.501.901,55 ευρώ. Το ποσόν αυτό έχει βεβαιωθεί από την αρμόδια ΔΟΥ εδώ και αρκετό καιρό και επίσης εδώ και αρκετό καιρό έχει καταστεί ληξιπρόθεσμο.
Τελικά τι γίνετε ρε παιδιά τα συμφέροντα του Δημοσίου δεν αγγίζουν τους δικούς τους;
Κατασχέσεις κάνουνε μόνο στον κοσμάκι που δεν έχει μία ;
Βρε Παπακωνσταντίνου δεν δημιουργείται μείζον θέμα ....ηθικής τάξεως η αποκαλύψη των χρεών του συζύγου μίας εν ενεργεία υπουργού ;
Κυρά Αγγελική με τις υγείες σας αλλά και σας κ. Γιώργο μας. 

Λεφτά υπάρχουν .....αλλά τα χρωστάνε ως και τώρα οι δικοί σας !! 
Είναι να μην αγγίξεις την τσέπη του Έλληνα, μετά αρχίζουν τα ξεμπροστιάσματα κ. Πρωθυπουργέ μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: