Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΚΑΣΤΕΛΛΙΑΝΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που η τουριστική κίνηση φαίνεται ...... ακόμα και στην πόλη μας. Δεν χρειάζεται να κάνεις και μεγάλη προσπάθεια για να το διαπιστώσεις ..απλά πας στην περίφημο "λεωφόρο" μας και το βλέπεις. 
45 λεπτά από την ΔΕΗ ως την ΔΟΥ είναι ως και σήμερα το ρεκόρ, μια απόσταση 2 χιλιομέτρων την κάνεις δηλαδή όσο κάνεις Χανιά - Καστέλλι.
Τι συμβαίνει άραγε καθημερινά στο μήκος αυτό του κεντρικού δρόμου και υπάρχει αυτή η τεράστια ταλαιπωρία σε επισκέπτες και ντόπιους;
- Το πρόβλημα είναι γνωστό, όμως κανείς δεν κάνει κάτι για να το λύσει. Όλοι το αφήνουν για τους άλλους, και κάποιοι μην μπορώντας να αναλάβουν τις ευθύνες ρίχνουν αεριτζίδικα και αόριστα ..."Ένας περιφερειακός θα μας σώσει". 

- Ναι καλά, όπως μας έσωσε ο βιολογικός τρομάρα μας!!!
Κάντε μονόδρομου επιτέλους 2-3 δρόμους, ιδιαίτερα του Νοσοκομείου, απαγορεύσετε να παρκάρουν και από τις δυο μεριές, βγάλτε την αστυνομία από τις 10 το πρωί ως και τις 12 το μεσημέρι στους δρόμους και επιτέλους γράψτε αυτούς που κάνουν του κεφαλιού τους.

1 σχόλιο:

REBET CAFE είπε...

Απ'ότι ξερω Ιωαννη υπαρχει η μελέτη του περιφερειακου, δεν κατεω ιντα γινεται με τσ'απαλλοτριωσεις...
Εσυ που δεν ντρεπεσαι -πλακα κανω...- ζητησε φωτοτυπια κλπ της μελετης και εγγραφως να σου απαντησουνε που κολλαει ;;
Η γνωμη μου ειναι πως ο περιφερειακος ειναι η λυση !!

1.000 αυτοκινητα στο Μπαλο και 2.000 στα Φλασαρνα καθε μερα συν καμμια 500ρια που πανε προς Λαφονησι απο Σφηναρι-Καμπο... μιλαμε για χιλιαδες διελευσεις καθε μερα...

Οπως επισης δεν υπαρχει ενα αθρωπινό παρκιγκ επι ή κοντα του κεντρικου...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !!

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ... ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ;;;
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ !!!