Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Ο Πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου με τηλεγράφημα που απέστειλε προς τον Πρωθυπουργό της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Wen Jiabao, εξέφρασε τη λύπη του για τις καταστροφές από τις πλημμύρες που έπληξαν τη βορειοδυτική Κίνα. «Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα τις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν την βορειοδυτική Κίνα και είχαν ως αποτέλεσμα την τραγική απώλεια ανθρώπινων ζωών και άφησαν πίσω τους μεγάλο αριθμό αγνοούμενων και άστεγων. Εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, θα ήθελα να εκφράσω σε εσάς, στις οικογένειες των θυμάτων και στον κινεζικό λαό τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και τη βαθειά μου συμπάθεια» ανέφερε το τηλεγράφημα του πρωθυπουργού.

Σε κάμποσο καιρό θα στέλνει στους επιχειρηματίες, στις μικρές επιχειρήσεις, στους συνταξιούχους, αλλά και στους υπαλλήλους, δημόσιους και ιδιωτικούς τα ίδια συλληπτήρια......από την Πάρο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: