Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Η ΔΙΑΦΟΡΑ

Σήμερα  βρισκόμουν στα Χανιά και πέρασα από τις πλατείες 1866 και Δικαστηρίων! Τι διαπίστωσα; Μπορεί να στοιβάζονται και σε αυτές οι φιλοξενούμενοι μας, αλλά ήταν πεντακάθαρες, γιατί άραγε συμβαίνει αυτό το ρεζιλίκι στις δικές μας; Για του λόγου το αληθές περάστε σε μια από τις τρεις δικέ μας και θα διαπιστώσετε ότι βρίσκεται στην μεγαλύτερη και πιο τρισάθλια χωματερή της Κρήτης .....Ντροπή!
Φυσικά φταίνε πολλοί για αυτήν την κατάσταση, αλλά περισσότερο η δημοτική αρχή, που δεν μεριμνά πια για τίποτα! Γιορτές με σκουπίδια ......Κρίμα!!
Μετά θέλουμε τουριστικό Καστέλι......αλλά η αλήθεια είναι ότι κατάντησε κέντρο του κάθε άστεγου και περιπλανώμενου μετανάστη .....και λύση καμιά. Ακόμα και αυτή η δημοτική αρχή μας απουσιάζει!! Γιατί....;

Δεν υπάρχουν σχόλια: