Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ....


Καλά είναι τα νέα λένε.....σε ότι αφορά τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία καθώς η τελευταία εξέλιξη κάνει λόγο για νέα παράταση της σύμβασης με τα ΚΤΕΛ.
Τώρα να βάλω τα γέλια ή να αρχίσουμε ομαδικά να κλαίμε; Άκου εκεί καλά νέα ....και εντάξει τα παιδιά θα βγάλουν την χρονιά με τις δωρεάν μεταφορές, τι θα γίνει όμως τον Σεπτέμβρη που θα μας βρει απροετοίμαστους; Δεν πιστεύω να νομίσετε ότι υπάρχει ικανή κυβέρνηση να κάτσει καλοκαιριάτικο να λύσει το θέμα...οπότε καλά νέα είναι και για τα ΜΜΕ η αναβολή της επίλυσης...... Εύγε!!! 
Οι δήμαρχοι δεν θα κατέβουν σε κινητοποιήσεις και θα ησυχάσουν και από αυτό το πρόβλημα και η κυβέρνηση θα μας το ξεφουρνίσει καλοκαιριάτικα...οπότε οι γονείς θα χώσουν για άλλη μια φορά το χέρι στην τσέπη... Και να μην ξεχάσω η Διαμαντοπούλου θέλει δωρεάν παιδεία στα ιδιωτικά σχολεία.....εκεί που πάνε τα παιδιά της!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: