Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ..... ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ!!


Στα γρανάζια της ελληνικής γραφειοκρατίας έχει "κολλήσει" ο κάθετος οδικός άξονας Καλουδιανά - Τοπόλια - Μύλοι - Ελος - Βάθη - Χρυσοσκαλίτισσα, συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 20 εκατ. ευρώ, έργο που αναμένεται να δώσει λύση στο μείζον πρόβλημα της ασφαλούς και ταχύτερης συγκοινωνίας στην ευρύτερη περιοχή, η οποία γίνεται κυρίως, αλλά παρατύπως, εδώ και εννέα χρόνια, μέσω της επικίνδυνης, λόγω κατολισθήσεων, σήραγγας Τοπολίων.
Αυτό επεσήμανε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, με αφορμή την πτώση βράχου, προχθές, πάνω σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ που βρισκόταν εν κινήσει κοντά στη σήραγγα Τοπολίων.
- Πια γρανάζια κύριε Βουλγαράκη;.....Μήπως αυτών που δεν θέλουν αυτό το κομμάτι να γίνει ΠΟΤΕ, και προτιμούν το άλλο; Παλαιόχωρα-Ελαφονήσι λέω εγώ; Μάλλον.....
Για ρωτήστε όμως και κανένα αντιδήμαρχο της περιοχής τι αγώνες έκανε!!!! πριν κάμποσα χρόνια για το ίδιο πρόβλημα; Για ρωτήστε;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγώ δεν ξέρω κανένα αντιδήμαρχο που να έκανε αγώνες , αυτό που ξέρω είναι ότι κάποιος σημερινός αντιδήμαρχος όταν ήταν σύμβουλος στον Δήμο Ιναχωρίου σε κάθε συμβούλιο ανέβαζε κορώνες για αυτόν τον δρόμο και δεν ήθελε να καταλάβει ότι είχε σωστά δρομολογηθεί το έργο μέχρι πριν τον καλλικράτη...από την Νομαρχία Χανίων και τον Δήμο Ιναχωρίου.
Τώρα για να μην στενοχωρήσει αυτιά , ενώ ίδη το έργο έπρεπε να είχε ενταχθεί και δημοπρατηθεί κάνουν υπόγειο αγώνα μα νην γίνει...και άλλα πολλά.....
Ιάκωβος Σπερελάκης.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

μα για τον ίδιο λέμε......

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιάννη και συγχωριανέ Ιάκωβε θα λογοδοτήσετε για αυτά που λέτε στην Δικαιοσύνη αν δεν μου πείτε τι συγκεκριμένο έχετε να μου καταλογίσετε!

Ανώνυμος είπε...

Οχι και απειλές μιχάλη...μιας και προφανώς εσύ το έγραψες.
Σου ξαναείπα ότι τώρα είσαι ο κρινόμενος και εμείς οι Κριτές...τα εύκολα λόγια και οι λαϊκισμοι ΤΕΛΟΣ.
Ιάκωβος Σπερελάκης.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Τα γραφόμενα μένουν....και στο διαδίκτυο αλλά και στα δημοτικά συμβούλια....πολύ ευχαρίστως να τα πούμε δικαστικώς....

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Καλό είναι βέβαια να υπογράφουμε τα λεγόμενα μας......και όχι ανώνυμα...να λέμε το μακρύ και το κοντό μας!!!

Ανώνυμος είπε...

ο κ Βουλγαράκης λέει ότι η γραφειοκρατία φταίει και δεν γίνεται η ένταξη του έργου παράκαμψης Τοπολίων ο ίδιος είπε όμως κατα την παρουσία του στο Δημ Συμβ "όποιος δεν θέλει να ζημώσει 5 μέρες κοσκινίζει"
λέτε να υπάρχει σύμπτωση? Μπα δεν νομιζω!

Ανώνυμος είπε...

Μα για την Μαρίνα δεν το είπε ή κάνω λάθος; Την μαρίνα που θα ξεκινήσει οσονούπω…(χθες που πέρασα πάντως δεν είχε ξεκινήσει… σήμερα δεν είδα αν ξέρει κανείς να μου πει!). Την Μαρίνα που οι περισσότεροι φάνηκε ότι με χαρά πείστηκαν ότι θα χαθεί… εάν δεν ακούσουν τους Δαναούς...

Ανώνυμος είπε...

Μία από τα ίδια για την μαρίνα...η μόνη σοβαρή πρόταση και που πρέπει τάχιστα να προωθηθεί είναι η πρόταση του Περειφερειακού Συμβούλου κ. Σημαντηράκη Παναγιώτη.
Τώρα για την σύραγγα και τον δρόμο στην ενημέρωση που έγινε στο Έλος , στο καφενείο , θα είναι έτοιμη με δίκτυα και ασφαλής και θα φτιάξουν και τον χωματόδρομο που ογηγεί από Τοπόλια - Μηλιά - Βλάτος και όλα εντάξει....ρε κακομοιριά που βασιλεύει...για περάστε τον δρόμο να δείτε πως είναι , για ρωτήστε έστω τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βλάτους...εδώ ψάχνανε να βρούνε τον δρόμο που οδηγεί στην λιμνοδεξαμενή των Αγίων Θεοδώρων!!!!!!!!!
Ιάκωβος Σπερελάκης , γιατί έχω το θέρος της γνώμης μου.