Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Οι φυσαλίδες στον κόλπο δεν ήταν μόνο σ' ένα σημείο..αλλά παντού! Επειδή πρέπει να υπάρξει μια πειστική απάντηση για το συμβάν, καλό είναι να βγουν στην δημοσιότητα οι αναλύσεις του βιολογικού μας, μιας και η πλειοψηφία των κατοίκων πιστεύουν ότι το γεγονός οφείλετε σ΄αυτόν!!! Τις μετρήσεις μετά τις 20 του Ιουλίου, όχι του χειμώνα!!! Και εφόσον διαπιστωθεί ότι δεν οφείλετε σε βλάβη ή απροσεξία να ψάξουν οι αρμόδιοι (σικ) να βρουν τι φταίει. Ας μην καταστρέψουμε ότι έχει απομείνει και δίνει στην πόλη μας εργασία....εκτός αν είναι αυτός ο σκοπός. 
Να κάτεχα οι υπεύθυνοι δεν αναλογίζονται οτι στην θητεία τους έγινε αυτό, έγινε το άλλο, έγινε το παρ' άλλο ..... ξεχνιούνται άραγε τέτοια γεγονότα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: