Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ


Σε περιπέτεια κατέληξε το πρωινό κυνήγι για έναν 72χρονο κάτοικο της Κισάμου. 
Ο ηλικιωμένος κυνηγός ενώ περπατούσε στην περιοχή Μοναστηράκι Πύργου, λίγο έξω απο το Καστέλι Κισάμου, έπεσε απο ύψος δύο περίπου μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Αμέσως έσπευσε κοντά του μια νοσηλεύτρια απο το Ανουσάκειο ίδρυμα Κισάμου, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, ενώ στην περιοχή μετέβησαν ένα όχημα της Π.Υ.Κισάμου, ένα περιπολικό του Α.Τ.Κισάμου και ένα ασθενοφόρο απο το Κ.Υ. Κισάμου.
-Ερώτηση αφελούς.... ζώνες προστασίας υπάρχουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: