Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΞΥΛΑΦΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥ;

Όταν η μια μετά την άλλη οι οικολογικές οργανώσεις αλλά και η "μεριά" του πρώην δημάρχου κ. Κουκουράκη υποστήριζε ότι πίσω από τις πλάτες μας θα στηθούν σε χρόνο dt λατομεία στην περιοχή του πρώην δήμου Ιναχωρίου ....κάποιοι χασκογελούσαν και έπαιρναν σοβαρά ΜΟΝΟ τα λεγόμενα του διορισμένου από το Ηράκλειο. Σήμερα υπάρχει τεράστια μεταστροφή όλων, ακόμα και των ... αντιδημάρχων!!!! Μπράβο που κατάλαβαν έστω και αργά ότι αν δεν συγκρουσθείς με τα συμφέροντα γίνεσαι ένα με αυτά. Με λυπεί μόνο το γεγονός ότι δεν το ανακοινώνουν αλλά το έχουν κρυμμένο (από ποιους άραγε; Όλος ο κόσμος αρχίσε να καταλαβαίνει).... άντε βρε καλόπαιδα πέστε το μην φοβάστε :"ο Κουκουράκης είχε δίκιο, κρίμα που δεν τον ακούσαμε από πιο νωρίς"!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που δεν τον έχομε Δήμαρχο Γιάννη.

Ανώνυμος είπε...

Είναι απίστευτο και τροπή οι λαλίστατοι επί όλων των θεμάτων, τότε βουλευτές να μην έχουν τοποθετηθεί για αυτό το θέμα
Είναι απίστευτο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να κάνουν την πάπια....

Ανώνυμος είπε...

Και όμως έχομε Περιφερειακό Σύμβουλο και πρώην Νομαρχιακό Σύμβουλο και μάλιστα από την Κίσσαμο ο οποίος λέει πως θέλει τα λατομεία γιατί θα μας κάνουν καλό.

Ανώνυμος είπε...

και είχε και το θράσος να πάρει το μικρόφωνο στο Τσατσαρωνακείο και να μας πει για την πρόοδο και την ανάπτηξη της Κισάμου , καλά ο άνθρωπος δεν ντρέπεται λιγάκι , αλλά δεν φταίει αυτός εμείς που του δίνουμε αξία με την ψήφο μας

Κουκουράκης Κων/νος είπε...

Στην αρχή υποστήρζε το θέμα ο Δήμος Ιναχωρίου και Οικολογικές οργανώσεις. Μετά ήρθε στίρηξη από ΣΥΡΙΖΑ Οικολόγους Πρασίνους ΚΚΕ. Μετά στίρηξαν το θέμα το Νομαρχιακό Συμβούλιο ομόφωνα, ο Μητροπολίτης μας κ Αμφιλόχιος, το ΤΕΕ, περιφεριακοί σύμβουλοι και το σύνολο των φορέων της Κισσάμου. Απόντες δια της σιωπής και δια του υπόγειου πολέμου οι τότε βουλευτές του Ν Χανίων και φυσικά τα δύο κυβερνητικά κόμματα.
Για να μην παρεξηγούμστε ΔΗΜΑΡ τότε δεν υπήρχε. Αυτά για την ιστορία.

Κουκουράκης Κων/νος είπε...

Ευχαριστώ Γιάννη αλλά το θέμα όπως είπα και στο ΔΣ είναι τόσο μεγάλο και τόσο σημαντικό για την περιοχή μας ειδικώτερα αλλά και για ολόκληρη την Κρήτη ώστε εδώ δεν χωράνε σκέψεις πρωσοπικής δικαίωσης.
Το μείζων είναι να είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα και να δώσουμε πραγματική μάχη με θάρρος και χωρίς δουλείες.
Εάν συμβεί αυτό ο Υπουργός θα καταπιεί αμάσητες τις υπογραφές του.