Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


«Η ΕΠΣ Ηρακλείου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για το γεγονός που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στο ματς Κισαμικός-ΠΑΟΚ και καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή κ. Παπαδόπουλο του Συνδέσμου Ρεθύμνου.
Τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια από τις τέσσερις Ενώσεις της Κρήτης στο πνεύμα του συγκρητισμού με κοινούς αγώνες και προσπάθειες για διεκδικήσεις υπέρ των σωματείων της Κρήτης. Τέτοιες ενέργειες, όπως αυτή του μέλους της ΕΠΣ Χανίων στο ματς Κισσαμικός-ΠΑΟΚ, πυρπολούν το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα.
Η ΕΠΣ Ηρακλείου καταδικάζει το γεγονός, όπως από την πρώτη στιγμή έκανε προς τιμήν της και η ΕΠΣ Χανίων. ΖΗΤΟΥΜΕ από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της Ε.Π.Ο. την παραδειγματική τιμωρία του μέλους της ΕΠΣ Χανίων Μαρακάκη Ιωάννη, όπως επιτάσσει ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ ( Άρθρο 18 και Άρθρο 26 παρ. 4), προκειμένου τέτοια πρωτόγνωρα φαινόμενα που εκθέτουν το κρητικό ποδόσφαιρο, να απομονωθούν απερίφραστα».

Ο κ. Τζώρτζογλου βλέπει τον συγκρητισμό και ότι όλα θα διορθωθούν με την παραδειγματική τιμωρία του Γιάννη Μαρακάκη...και αυτό επειδή έχει μια χρόνια κόντρα με τον κ. Βούρβαχη. Τα δικά τους καμώματα τόσα χρόνια δεν έπεφταν στον συγκρητισμό, να κάτεχα; 
Και τι παίρνει για απόδειξη η ΕΠΣΗ το φύλλο αγώνος, ενός διαιτητή που τα έκανε θάλασσα για 90 λεπτά ..αλήθεια πόσο του έβαλε ο παρατηρητής διαιτησίας; 
Στο πρώτο παιχνίδι του Κισαμικού στην μαρτυρική Βιάννο, 21-Οκτωβρίου- 2012, αλήθεια ποιος ήταν ο διαιτητής; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: