Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ....

Εγγράφως λέει θέλει τα αιτήματα των ταξιτζήδων ο δήμος μας...αυτό είπαν οι ταξιτζήδες της κάτω πιάτσας (Πλατεία Τζανακάκη) για να τα μεταφέρει λέει στην τροχαία Χανίων, ώστε να ικανοποιηθούν τα χρόνια προβλήματα τους ..... Το ερώτημα βέβαια που γεννάται είναι, γιατί δεν τα κάνει κατευθείαν, η ευπαθείς τάξη των ταξιτζήδων, στην Τροχαία Χανίων, αλλά θα βάλει μεσολαβητή το δήμο; 
Καθημερινά 11.00 το πρωί στην μικρή πλατεία στοιβάζονται 6-8 ταξί, ένα-δυο λεωφορεία που έχουν φέρει μαθητές για το μουσείο, τρία ψυγεία τροφοδοσίας των γύρω μαγαζιών και 50 κοπέλια που δεν μπορούν να πάνε για καφέ δίχως το τουτού τους. .... η πλατεία αγκομαχεί, ασφυκτιά, πνίγεται... και λύση δεν υπάρχει!!!
-Υπάρχει.....  εμπρός από το κλειστό μαγαζί του Κουτσουνάκη (βόρεια Μουσείου) 2 θέσεις στάθμευσης των φορτηγών τροφοδοσίας, μια θέση (νότια του μουσείου) για τα λεωφορεία του Μουσείου και η πλατεία είναι ελεύθερη .... τρόπο θέλει κύριοι!!



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σωστά! τρόπο θέλει!
Η τροφοδοσία δεν γίνεται σε ώρες αιχμής...Τα ταξί δεν αράζουν στην πιο αξιοποιήσιμη πλατεία της πόλης, αφού ειδοποιούνται τηλεφωνικά όπου κιαν βρίσκονται... και οι επισκέπτες του μουσείου πρέπει να βρίσκουν δροσερές γωνιές σε φιλόξενα καφέ στην πλατεία που αργά η γρήγορα όλοι θα αντιληφθούν ότι πρέπει να αξιοποιηθεί με δέντρα και παγκάκια...