Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ

Ερώτηση προς τον υπουργό υγείας με θέμα τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Κισάμου με γιατρό ακτινολόγο, κατέθεσε ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης, στην οποία αναφέρει:«Το Κέντρο Υγείας Κισάμου, το οποίο εξυπηρετεί μια περιοχή περίπου 15.000 κατοίκων – που, σημειωτέον, κατά τη θερινή περίοδο διπλασιάζονται –, εδώ και δύο μήνες λειτουργεί χωρίς την παρουσία ιατρού ακτινολόγου, με συνέπεια οι περιθαλπόμενοι  να αναγκάζονται να διανύουν απόσταση τουλάχιστον 50 χιλιομέτρων, προκειμένου να μεταβούν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, για τις απαραίτητες ακτινολογικές εξετάσεις.
Σε μια εποχή που δοκιμάζονται πολλαπλώς τα όρια αντοχής της κοινωνίας, η πολιτεία οφείλει να επιδεικνύει τη δέουσα ευαισθησία και εγρήγορση προς τις ανάγκες των πολιτών, πολλώ δε μάλλον όταν διακυβεύεται το πολύτιμο αγαθό της υγείας.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ: Ερωτάται ο κ. Υπουργός Υγείας, εάν προτίθεται να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση τοποθέτηση ιατρού ακτινολόγου στο Κέντρο Υγείας Κισάμου.
Ο Ερωτών Βουλευτής
Χρήστος Μαρκογιαννάκης
Βουλευτής Ν.Δ.− Χανίων

Τελικά πολλοί είναι αυτοί που διαβάζουν το Σαδεντρέπεσαι .... Δείτε εδώ τι γράψαμε πριν 16 μέρες....στις 23 Μαΐου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: