Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ

"Είναι η πρώτη φορά στις τελευταίες δεκαετίες που η Κίσαμος μπαίνει έμπρακτα σε τροχιά μεγάλων έργων και δεν είναι ο φτωχός συγγενής του Νομού Χανίων. Αυτή η πορεία θα συνεχιστεί με την κοινή προσπάθεια όλων των Κισαμιτών, την τεκμηριωμένη διεκδίκηση, την εξωστρέφεια και τη συνεργασία τόσο με την αιρετή Περιφέρεια όσο και με το σύνολο του πολιτικού κόσμου και των αρμόδιων Φορέων. Υπάρχουν πολλά ακόμη στάδια για την υλοποίηση των αρκετών δρομολογημένων στόχων και υπάρχουν πολλοί ακόμη στόχοι που με μεθοδευμένες ενέργειες θα  μπούνε σε σαφή τροχιά υλοποίησης". Τα λόγια του δημάρχου Κισάμου κ. Μυλωνάκη μετά το πέσιμο των υπογραφών για τις παρακάμψεις Τοπολίων και Έλους.

Άντε με το καλό και στα άλλα μεγάλα άλυτα θέματα της γειτονιάς μας..... Λύκειο-γυμναστήριο- δημοτικό στάδιο - περιφερειακός της πόλης της Κισάμου- μαρίνα- ΚΤΕΛ- λιμνοδεξαμενες και φυσικά να μην ξεχάσω και τις μονοδρομήσεις ......εντός της πόλης!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανατριχιασα!!!!Θελω να μου πει ο Δημαρχος τι μελέτες έχουν καταθέσει τα τελευταία χρόνια ώστε η Κισαμος να παραμείνει σε τροχιά ανάπτυξης!!!!
Μην τρελαθούμε Αιγαίου τελείως .....

Ανώνυμος είπε...

Εσύ είσαι βαλτός για να υποβαθμίσεις το τεράστιο αναπτυξιακό έργο του Δημάρχου .
Θες για παράδειγμα να σου πούμε πόσα χρήματα έχουν πέσει στην τοπική κοινωνία ,από τους μισθούς των αντιδημάρχων - προέδρων επιτροπών - ειδικών συμβούλων - προέδρων των εταιρειών του δήμου και αντιπροέδρων.
Αν έχεις ώρα κάθισε να κάνεις την πράξη και μετά πες μου εάν έχω άδικο!