Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΝΤΑΜΙΑΛΗ

Πλαγιομετωπική σύγκρουση 2 οχημάτων στην πιο επικίνδυνη στροφή στην Κίσαμο. Η στροφή του Ντάμιαλη είναι γνωστή για τις πάμπολλες συγκρούσεις, τους εκατοντάδες τραυματίες και τα δυο θανατηφόρα ατυχήματα. Ευτυχώς σήμερα οι επιβαίνοντες είχαν Άγιο μιας και με τέτοια σύγκρουση, είχαμε 2 τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στο Κ.Υγείας της πόλης και άλλους 3 ελαφρά. Μάλιστα στην περίπτωση της ενός εκ των δυο τραυματιών υπήρχε και απεγκλωβισμός από την Πυροσβεστική. 
Και όπως όλοι βλέπετε διαγραμμίσεις δεν υπάρχουν στον πιο τουριστικό δρόμο της Κρήτης.... 1500-3000 αυτοκίνητα καθημερινά για Φαλάσαρνα-Μπάλο και Ελαφονήσι.... η πολιτεία κοιμάται, α να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι το σύγχρονο ακτινολογικό μηχάνημα του Κ. Υγείας Κισάμου δεν έχει ακτινολόγο-οπότε με όποια συνέπεια θα πρέπει οι τραυματίες να μεταφερθούν στα Χανιά. Ευτυχώς που υπάρχουν και άνθρωποι, μιας και μετά την πρώτη μεταφορά του τραυματία στο Κ.Υ, δεν υπήρχε άλλος γιατρός στον απεγκλωβισμό της δεύτερης, αλλά βρέθηκε παραθεριστής γιατρός που γύριζε από τα Φαλάσαρνα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: