Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΜΕ ΜΙΚΡΟΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ...

Ανακοινώθηκαν (τα δεξιά χέρια του δημάρχου) οι νέοι αντιδήμαρχοι, με σειρά ψήφων θα είναι, ο Αντώνης Παρτσαλάκης, ο Βασίλης Γλαμπεδάκης, ο Μανώλης Ξυπολιτάκης και η Σταυρούλα Βαρουχάκη, πρόεδρος του Δ.Σ του δήμου Κισάμου θα είναι η Καίτη Πατερομιχελάκη, πρόεδρος της Μονομετοχικής ο Δήμαρχος κ. Σταθάκης, με αντιπρόεδρο τον Φουρναράκη Εμμ. και πρόεδρος της Κοινωφελούς ο Δερουκάκης Μανώλης. Δεν ανακοινώθηκε ο υπεύθυνος για τα αθλητικά, μάλλον θα είναι αρμοδιότητα του δεύτερου αντιδημάρχου κ. Γλαμπεδάκη και δεν ανακοινώθηκε και ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών!!!
Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KAΛHΣΠEPA KAΛHΣΠEPA..
OPKIΣTHKAN ΛOIΠON EEE??
H AΛHΘEIA EINAI OTI OΛO EKΠΛHΞOYΛEΣ MAΣ KANEI H NEA ΔHMOTIKH APXH... ΓENIKA ΣE OΛH THN KIΣΣAMO.. ΠX... EΛAΦONHΣI MEPIA KTΛ KTΛ..
K ΠOΛΛA AΛΛA ΠEPIEPΓA ΣYMBAINOYN ΣTON TOΠO MAΣ TΩPA TEΛEYTAIA..ΜΑ ΤΌΣΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ??
AΛΛA ΓIA OΛA YΠAPXEI MIA EΞHΓHΣH... OI AΛΛOI ΔHMOI MAΣ Z H Λ E Y O Y N.. TEΛOΣ..K EIΔIKA TΩPA ME THN ANAKOINΩΣH THΣ OMAΔAΣ "AΣTPAΠH" ?? ΘA MAΣ ΓΛΩΣΣOΦANE.. OΠOTE ENA ΞEMATIAΣMA AΠO ΓIAΓIA EΠAΓΓEΛMATIA ΘA HTANE KΑΛΟ..

ΠAME ΛOIΠON ΓIA MIA "NEA EΠOXH".ΠOY MAΛΛON ΘA EINAI BAPYΣ XEIMΩNAΣ ΔIAPKEIAΣ 5 ETΩN..
ΓIATI AYTA TA "ΔEΞIA XEPIA" TOY NEOY ΔHMAPXOY,ENA ΠPAΓMA MΠOPOYN NA KANOYN K EXOYN ΞEKINHΣEI HΔH.. THN ΔOYΛEIA.. ME MEΓAΛH EΠITYXIA.
AA K KATI TEΛEYTAIO.ΓIA YΠEYΘYNO ΠAIΔIKΩN ΣTAΘMΩN ΠPOTEINΩ TON APTEMH.. TON ΣΩPPA KAΛE..
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Π ΛΕΕΙ ΜΟΝO ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟY ΣΤΑΘΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ... Κ ΑΝ..

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΟΡΕΞΗ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΚΑΔΟΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΟΛΑΚΗΣ είπε...

Αγαπητή μου κ.Παπαδοπούλου ,

Ας αφήσουμε την Νέα Δημοτική Αρχή να δείξει το ΕΡΓΟ της και μετά την κρίνουμε .
Αυτό που βλέπω εγώ είναι ένα ΠΝΕΥΜΑ συνεργασίας με όλους τους φορείς της ΚΙΣΑΜΟΥ και πιστεύω το ίδιο να πράξουν και οι ΦΟΡΕΙΣ , ώστε να δούμε την ΚΙΣΣΑΜΟ εκεί που της αξίζει .
Όλοι μας κρινόμαστε απο το ΕΡΓΟ μας προς τους ΠΟΛΙΤΕΣ της ΚΙΣΑΜΟΥ.

Πρός το ΝΕΟ ΔΟΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ τους έυχομαι καλή αρχή , να κοιτάξουν το μέλλον της κισάμου και των πολιτών της.

Με εκτίμηση ,
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΟΛΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο λογο τα πιστευεις αυτα;
Μηπως η απερχομενη δημοτικη αρχη εκανε τα πολλα εργα και ειμαστε αχαριστοι διοτι δε τους ψηφησαμε....
Ακομα σε αυτο το δυσμοιρο τοπο ολοι κατακρινουμε τα παντα πριν καν ξεκινησουμε... Μηπως, λεω μηπως, ηρθε η ωρα να αλλαξουμε μυαλα για το καλο του τοπου μας και τως παιδιων μας..;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΗ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΣ.
Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΕΊΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΊΤΕ, ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΊΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.