Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚ

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με την ΑΝΕΚ LINES, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Οι αποστολές της ομάδας μας θα ταξιδεύουν με τα πλοία της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Κρήτης, για τα εκτός έδρας παιχνίδια στην Αθήνα. Ευχαριστούμε θερμά την ΑΝΕΚ LINES, που θα είναι αρωγός της προσπάθειάς μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η ΑΝΕΚ LINES ιδρύθηκε στις 10 Απριλίου 1967 και εκ των πρωτεργατών της ήταν ο μακαριστός Μητροπολίτης πρ. Κισάμου και Σελίνου Ειρηναίος. Είναι η πρώτη εταιρεία λαϊκής βάσης και σήμερα ανήκει στην ομάδα των πλέον σύγχρονων ναυτιλιακών εταιρειών με πανευρωπαϊκή παρουσία, μεγάλο κύρος, αλλά και σημαντικό κοινωνικό έργο.
Δήλωση του Προέδρου του Κισσαμικού, Αντώνη Ροκάκη, για τη συνεργασία με την ΑΝΕΚ LINES:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που η συνεργασία μας με την εταιρεία-ορόσημο των Χανίων και της Κρήτης, ΑΝΕΚ LINES, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Είναι ιδιαίτερης σημασίας για εμάς η αποστολή, τα όνειρα, το όραμα της ομάδας μας να ταξιδεύουν με την «δική μας» ΑΝΕΚ LINES. Εμείς δεσμευόμαστε να σας κάνουμε περήφανους και να φανούμε αντάξιοι της εκτίμησής σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: