Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ένα στάδιο στο οποίο στο τμήμα του στίβου γυμνάζονται πάνω από 100 παιδιά. Είτε με βροχή είτε με καλές καιρικές συνθήκες η προπόνηση γίνεται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Πέτρες, λάσπες, λίμνες, λακκούβες, περιττώματα ζώων, σκουπίδια αποτελούν τους αντιπάλους των μικρών αθλητών οι οποίοι καταφέρνουν μέσα από το στάδιο-χωράφι να διακρίνονται σε παγκρήτιο και πανελλήνιο επίπεδο. Διαστρέμματα, τενοντίτιδες, πόνους στις αρθρώσεις, φλεγμονές και γενικότερες αθλητικές κακώσεις είναι για τους αθλητές-παιδιά καθημερινό φαινόμενο. Η τοποθέτηση ταρτάν στο δημοτικό στάδιο Κισάμου είναι έργο αναγκαίο, έργο ανάπτυξης του αθλητισμού, της παιδείας της υγείας, έργο ανάπτυξης του τόπου μας.
Είναι καθήκον όλων μας να υποστηρίξουμε ένα έργο ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ το οποίο θα αποτελέσει παρακαταθήκη για πολλές γενιές Κισαμιτών.
Εκ του Δ.Σ του ΑΟΚ προπονητών και αθλητών!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο δημαρχος συμφονη.....