Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ

Καλά τόση δυσκολία υπάρχει σε ολάκερη Κίσαμο να βρεθεί ένας (ένας υπάρχει) και να γράψει στα σχόλια του μπλοκ με τ΄ όνομα του; Ποιος ο φόβος άραγε; Μήπως τελικά είναι και ο λόγος που πάμε καθημερινά κατά διαόλου; Σπέρνουμε διχόνοιες και μίση κουκουλωμένοι!!!!!
Αν κάτι είναι στραβό, κάτι δεν ταιριάζει, κάτι παράτυπο κάτι παράνομο και αυτό το κάτι το έχουν κάνει εκλεγμένοι μας είναι πρέπον ν αναφέρεται... γιατί είναι για το δημόσιο καλό.
Δεν έχω καταλάβει αυτό το κρύψιμο πίσω από το δάκτυλο μας... άραγε μήπως όλοι αυτοί που γράφουν σχόλια και κατηγορούν ανώνυμα...την επόμενη μέρα το παίζουν σύμμαχοι και υπερασπιστές; Δεν υπάρχει λογική εξήγηση όσο και αν έχω προσπαθήσει να κάνω όλους αυτούς να πουν την γνώμη τους στα ίσια...


Υ.Σ Δεν είναι ανάγκη να γράφετε σχόλια ανώνυμα πλέον δεν θα δείτε στο μπλοκ. Δυστυχώς δεν θέλουμε όλοι το καλό του τόπου..!!
Ο κάθε Δήμαρχος και κάθε αντιπολίτευση γράφουν με τ όνομα τους, ας τους απαντάμε λοιπόν επώνυμα... 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως , να τελειωνουμε με αυτη την κακη συνηθεια.
Ιακωβος Σπερελακης .

Ανώνυμος είπε...

αντε λοιπον να δουμε ποσοι θελουν το καλο στον τοπο μας και ποιοι είναι ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ