Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Μετά το ΠΑΤΑΤΡΑΚ της απευθείας ανάθεσης για τον καθαρισμό του Μπάλου, την οποία η δημοτική αρχή αναγκάστηκε να ανακαλέσει άρον-άρον, λόγω του ότι δεν υπήρχε ίχνος νομιμότητας, κατεβάσαμε από την διαύγεια του Δήμου Κισάμου δυο νέες αναθέσεις περί μεταφοράς και τοποθέτησης ομπρελών/καθισμάτων σε Μπάλο και Ελαφονήσι, τις οποίες δεν συνοδεύει όπως ορίζει και προβλέπει ο νόμος, καμιά τεχνική μελέτη. Τα ποσά των αναθέσεων για τις συγκεκριμένες εργασίες "ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ" είναι για μεν τον Μπάλο 14.600Ε για δε το Ελαφονήσι 13.400Ε
Στο αίτημα μας να δοθούν οι τεχνικές εκθέσεις, για να διαπιστώσουμε πως προέκυψαν αυτά τα ποσά, δυστυχώς δεν έχουμε πάρει απάντηση ΑΚΌΜΑ και δεν νομίζουμε ότι θα πάρουμε, γιατί είμαστε σίγουροι ότι αυτοί οι λογαριασμοί είναι φανταστικοί και δεν δικαιολογούνται με τίποτα. 
Βέβαια τόσα χρόνια που οι εργασίες εκτελούνταν από το προσωπικό της Μονομετοχικής το λέγανε κακοδιαχείριση ενώ σήμερα οι καλοδιαχειριστές χρειάζονται 28.000Ε για την μεταφορά και τοποθέτηση των ομπρελών.. από την αποθήκη.
Οι αποφάσεις των αναθέσεων είναι στην διάθεση καθενός από την διαύγεια για Μπάλος και Ελαφονήσι... και τα συμπεράσματα, περί κακοδιαχείρισης των συμφερόντων της Μονομετοχικής και κατ΄επέκταση του Δήμου... ΔΙΚΑ ΣΑΣ
Ομάδα Μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Κισάμου

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγγνωμη δεν καταλαβα τις εχουμε αγορασει τις ομπρελες? Το κοστος μεταφορας ειναι αυτα τα ποσα? Απο τη Χαβαη θα τις μεταφερουν?

Ανώνυμος είπε...

εγω θα επερνα 1000€ και για της 2 παραλιες.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Κρίμα που δεν άφησες τηλ. κάποιοι θα σε ψάχνουν τώρα

Ανώνυμος είπε...

Α! Εσένα αν κατάλαβα καλά σου φένεται πολύ φυσιολογικό το ποσό και ψιλό ειρωνεύεσε Να τη χαιρόμαστε οι δημότες αυτή τη σπανιά ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ .....Περίπου 100€ Η ομπρέλα τοποθέτηση Όχι αγορά!!!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αυτό κατάλαβες οτι σε ειρωνεύομαι; Μπα δεν.... απλά γράψε ένα όνομα αδελφέ γιατί ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του....χωρίς να αναλαμβάνει έστω μια μικρή ευθύνη των αναγραφομένων
.