Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Αυτό που λέγαμε εδώ και ένα μήνα επιβεβαιώθηκε σήμερα με την παραίτηση του ειδικού συμβούλου του δήμου Κισάμου Γαβριήλ Κουρή.

"Πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η λύση της συνεργασίας μου με το Δήμο Κισάμου σε συνέχεια της σχετικής αίτησης παραίτησης που υπέβαλλα από τη θέση του Ειδικού Συμβούλου.
Με αφορμή αυτόν τον όμορφο και δημιουργικό κύκλο που κλείνει, επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Κισάμου κ. Θεόδωρο Σταθάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλο το προηγούμενο διάστημα. Το ήθος, η ακεραιότητα, η εντιμότητα, η εργατικότητα, ο δυναμισμός, η επιμονή και η υπευθυνότητα αποτελούν στοιχεία του χαρακτήρα του που θεωρώ πως εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το Δήμο Κισάμου.
Ολόψυχα ευχαριστώ επίσης, το σύνολο των στελεχών της Δημοτικής Αρχής - την Πρόεδρο του ΔΣ, τους Αντιδημάρχους, τους Προέδρους και Αντιπροέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου και όλους τους δημοτικούς συμβούλους - όπως και το σύνολο των υπαλλήλων του Δήμου για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε.
Στο χρονικό διάστημα των 10 μηνών που υπηρέτησα ως Ειδικός Σύμβουλος στο Δήμο Κισάμου, μπορέσαμε - με τη συνεργασία όλων των στελεχών της Δημοτικής Αρχής - να δρομολογήσουμε έργα και δράσεις σε μία σειρά από κρίσιμους θεματικούς τομείς ενώ παράλληλα – στο διάστημα αυτό – τέθηκαν οι βάσεις για την επιχειρησιακή/λειτουργική αναδιοργάνωση του Δήμου και διαμορφώθηκαν με συστηματικό και συγκροτημένο τρόπο - για πρώτη φορά στο Δήμο Κισάμου – διαδικασίες και λειτουργίες που προήγαγαν τη διοικητική καινοτομία και εξωστρέφεια.
Κλείνοντας επισημαίνω τούτο:
Η ζωή είναι γεμάτη από κύκλους.
Δίχως αφετηρία και τερματισμό.
Απλά διαδρομή, πορεία …
Αυτή συνεχίζεται…"

Να υπενθυμίσω οτι ο κ. Κουρής θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σαν Γ.Γραμματέας στον όμορο δήμο του Πλατανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: