Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ.....

Δεν είναι οτι χάσαμε μια γενική συνέλευση του Νέου Κισαμικού (ερασιτεχνικά τμήματα) είναι οτι χάσαμε και τις υποσχέσεις που ακούστηκαν πριν και δεν αφορούσαν μόνο τους 30 που παραβρέθηκαν, αλλά το σύνολο των πολιτών της Κισάμου. Προπονητικό κέντρο στον Πλάτανο.... στο νυν γηπεδο του Πλατάνου, που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της τοπικής κοινότητας δεν μπορεί να αποφύγει τον χαρακτηρισμό "χωματερή" ακόμα. Δηλαδή αν ο δήμος εξαγγείλει νέο προπονητικό κέντρο για τις ομάδες της πόλης, πάει να πει οτι το μεγαλεπήβολο έργο του προπονητικού στα ανατολικά μας τελείωσε....Εκτός κι αν αποκτήσουμε προπονητικά και να παίζουμε ποδόσφαιρο αλλού.
Αυτά δυστυχώς δεν πρέπει να τα χάνουμε μιας και από τέτοιες μαζώξεις μαθαίνεις και κάμποσα πράγματα για να τα λες μετά στα εγγόνια σου.
Ας ελπίσουμε την άλλη φορά να γραφτεί σε μια ντόπια εφημερίδα για να μπορέσουμε να το μάθουμε, ας ελπίσουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: