Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

..και το μήνυμα που πήρα λέει:
"Αυτή η βρώμα που πνίγει το Καστέλι καθημερνά δεν είναι από τα φουγάρα στα ανατολικά μας... αλλά από την ψήφο των Καστελλιανών μαζί με την ανικανότητα των ψηφισθέντων. Κάθε τόπος παίρνει αυτό που του αξίζει...".
Στην πόλη δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις και όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και αυτή η κατάσταση συνεχίζεται μάλλον οι διαμαρτυρίες όλων μας θα είναι καθημερινές ...

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

νε ρε φιλος ολα τα αλλα καλα το φουγαρο και η μυρωδια μας μαρανε.οπως λεει και ενας φιλος μου ΕΣΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μήπως πρέπει κάποια στιγμή να ξυπνήσουν οι Καστελιανοί να μαζευτούν απ'έξω και να μην ξαναεπιτρέψουν τη λειτουργία του? Με το καλό δυστυχώς αυτός ο τόπος δεν προχωρά!

Ανώνυμος είπε...

Οσο οι πολιτες ειναι απλα θεατες το εργοστασιο θα δουλευει κανονικα!! Ασ ελπισουμε οτι απο τι νεα ελεοκομικη σεζον θα σηκωθουν απο τους καναπεδες πολιτες και δημος για να ξεβρομισει ο τοπος!!!

Ανώνυμος είπε...

εγο μενο στον κορφαλονα και δεν με ενοχλι η μιροδια του εργοστασιου,,,,,, η μιροδια που μιριζεστε κακομαθιμενη καστελιανη ειναι απο τουσ βοθρουσ που αδιαζετε τα ξιμεροματα στουσ δρομουσ.... δεν σασ φτεει το εργοστασιο που εχει ιστορια 100 χρονονον μ.μ.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Καλομαθημένοι Καστελιανοί ....σε αυτό συμφωνώ.

ΣΚΟΥΝΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ είπε...

Αυτο το ΠΥΡΗΝ-ΑΔΙΚΟ θα κλεισει μονο οταν ο ιδιος αποφασισει να φτιαξει ξενοδοχειο εκει. Μεχρι τοτε πιεζει τους αλλους να κανει μετεγκατασταση τσαμπα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτες ειναι οι παρενέργειές του πυριναδικου ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ!! Προβλέπω ο κυριος απο τον κορφαλωνα να ακολουθήσει το εργωστασιο οπου παει!!! Μιλαμε για ΕΞΑΡΤΗΣΗ!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη σχίσετε κάνα καλσόν μεγάλοι αγωνιστες εδω ετοιμη μελέτη με χρηματοδότηση για σχολείο (Γυμνάσιο) ακύρωσε σύσσωμο το Δημοτικό συμβούλιο (μόνο στη Β. Κορέα γίνονται αυτά) και και δεν κουνήθηκε κανείς και τώρα θα γίνει επανάσταση;;;

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αυτήν την μελέτη την ψάχνω.... αλλά δεν υπάρχει παρά μια προμελέτη για ένα εξατάξιο σχολείο ...αν την βρεις στείλε μου την να την δομοσιεύσουμε

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΡΟΥΣΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΝΑ ΜΑΘΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο [ΓΙΑΝΟΥΛΗΣ] ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΡΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ.ΟΤΑΝ ΘΕΛΗ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΛΗΣΗ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΤΙΡΗ ΤΟΥ.

ΣΚΟΥΝΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ είπε...

Για το πυρην-ΑΔΙΚΟ δεν ξερουμε και κατι αλλο.
Τι θα γινει αν κανει κανενα ΜΠΟΥΜ με τη βενζινη που εχει?
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?
Γιατι δε συζητιεται αυτο καθολου?