Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

 Ξαναξεκίνησαν οι εργασίες στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, ασφαλτόστρωση, στα νότια της πόλης. Όπως είπε και ο δήμαρχος "Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη ολοκλήρωση του έργου, το οποίο αποτελεί θεμέλιο λίθο για την εκπαίδευση στην οδηγική συμπεριφορά και την διαμόρφωση κυκλοφοριακής αγωγής για τη νεολαία της Κισάμου. Η ολοκλήρωση του έργου αυτού θα είναι μια έμπρακτη απόδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή την οποία οφείλουμε να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού με την ορθή μας εκπαίδευση και συμπεριφορά στο δρόμο."

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να ξεκηνουσαν οι εργασιες και διπλα, στο κλειστο σταδιο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και το ((Εθνικό Σταδιο Κισάμου)) τι έγινε βρε παιδιά το ξεχάσαμε η έτσι και αλλιώς του χρόνου θα ανέβει Α΄ Εθνική ο Κισαμικός οπότε θα παίζει στα Περβόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο δημαρχάρα

Ανώνυμος είπε...

Εδώ μιλάμε για στοιχειώδη εκπαίδευση και σας..... το γήπεδο σας μάρανε;;;;
Ιδού και το ποιά παιδεία απολαύσατε ορισμένοι που θέτετε τις προτεραιότητες ανάλογα με την προσωπική σας διασκέδαση και όχι με την ασφάλεια όλων!!
Νίκη, Πλάτανος