Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΚΑΙ ΚΛΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ...

Με απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής η μίσθωση των αιγιαλών, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούσαν και επικρατούν στην χώρα μας είχαν μειωθεί κατά 50%. Στις παραλίες του Δραπανιά και του Μαύρου Μώλους από τα 8Ε στα 4Ε και των Φαλασάρνων από 20Ε στα 10Ε. 
Έρχεται λοιπόν η δημοτική αρχή μας σήμερα, που σημειωτέον δεν έχει αφήσει τίποτα να μην το αυξήσει, και κάνει τα 4Ε 10Ε και τα 10 των Φαλασάρνων 15Ε.
Σε ερώτηση του πρώην δημάρχου κ. Μυλωνακη, προς το δήμαρχο και την δημοτική μας αρχή, "πως είναι δυνατόν να αυξήσουμε κατά 120% και 50 % στην άλλη περίπτωση, συν τους ναυαγοσώστες που και αυτοί επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό των επιχειρήσεων από πέρυσι, τα μισθώματα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά χρονιές;" 
Η απάντηση του δημάρχου μας άφησε με ανοικτό το στόμα....
" Εσείς φταίτε που τα μειώσατε και διαλύσατε τα έσοδα του δήμου".
Η δική μας απάντηση σε αυτά που είπε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος είναι...
"Εμείς καταστρέψαμε τα οικονομικά του δήμου που 1-1-11 αναλάβαμε ένα δήμο στο κόκκινο, αποδεδειγμένα από ορκωτούς λογιστές, και παραδώσαμε ένα δήμο οικονομικά εξυγιασμένο αποδεδειγμένα ξανά από ορκωτούς λογιστές ή εσείς που έχετε φέρει την πάσα εταιρεία εδώ με κάθε είδους αναθέσεις;"

Ομάδα Μείζονος αντιπολίτευση
Η ομάδα της Μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Κισάμου
Μυλωνάκης Γ.
Θεοδωρογλάκης Μιχ
Σκουλάκης Ι.
Πατεράκης Μιχ.
Μαυροδημητράκης Σπ.
Καρτσωνάκης Γ.
Σκορδιλάκης Γ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση....
Από την ΄προπερυσινή μείωση που κάνατε κύριοι της αντιπολίτευσης ο πολίτης τι κέρδισε;
Τίποτα ίσα-ίσα...από 5ε οι ομπρέλες πήγαν 7 και 10 ....καλά κρασιά λοιπόν.
Βαγγος