Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΣΗ

Ο Γ’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός και νομικός σύμβουλος της ομάδας μας, Άρης Λυχναράς, εκλέχτηκε στη θέση του Β’ Αντιπροέδρου της Football League, έπειτα από τις αρχαιρεσίες που έγιναν για την ανάδειξη των Αντιπροέδρων της διοργανώτριας αρχής.
Για τον Σύλλογό μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η εκλογή του εκπροσώπου του στο Δ.Σ. της Football League και ευχόμαστε στον κ. Λυχναρά καλή και εποικοδομητική θητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: