Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Σοβαρό τροχαίο μπορεί να γίνει...προειδοποιεί οδηγός ταξί στην στροφή του λιμανιού της Κισάμου μια μπάρα είναι μέσα στο δρόμο μετά απο άλλο τροχαίο.
"Είναι 5η μέρα που βρίσκεται έτσι και κανένας δεν ενδιαφέρεται. Μάλλον θα ενδιαφερθούν αν γίνει άλλο ένα τροχαίο εκεί.
Μήπως κάποιος πρέπει να ειδοποιήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες ή ο δήμος να την μετακινήσει;
Ένας επαγγελματίας οδηγός."

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέσσερις το λιγότερο εκλεγμένους έχει η Γραμβούσα,που περνάνε καθημερινά απο το σημείο. Ποιός άραγε πρέπει να ενδιαφερθεί;
Κάτοικος Γραμβούσας

Ανώνυμος είπε...

Αυτα επρεπε να τα καταγραφει η τροχεα οταν γινετε το ατυχημα και να στελνει μετα απο λιγο καιρο το ραβασακη στον υπετιο για της μπαρες που της τρακαρε.ποτε ομως κανει σωστα η αστυνομια την δουλεια της για να την κανει τωρα.εμεις τα βλεπουμε και δεν μιλαμε.και ξερουμε σε καθε σπαζμενη μπαρα ποιος ειναι ο φτεχτης.αν ομως τρακαρουμε και εμεις στο ιδιο σημειο και πεσουμε μεσα στο λιμανη γιατι τοτε δεν θα υπαρχουν μπαρες θα μας φτεει ο δημος η περιφερια η νομαρχια το κρατος.ολοι εκτος τον προηγουμενο που της τρακαρε και δεν ενδιαφερθηκε καν εστω να παει να το πει για να μην γινει κανενα αλλο τροχαιο.αυτα επρεπε να τα πληρωνη η ασφαλεια του αμαξιου που τρακαρε της μπαρες.προσεξτε που θα τρακαρετε να υπαρχουν μπαρες!!
(Απελπιζμενος καστελιανος)