Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Ένα μικρό κομμάτι από την συνέντευξη του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΣ. Χανιών κ. Στ. Βαρουξάκη... με πολύ νόημα.
"- Είσαστε έτοιμοι να παρουσιάσετε το πρόγραμμα σας, να το μάθει και ο κόσμος;
Οι ομάδες είναι ενημερωμένες και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα το παρουσιάσουμε και στη Χανιώτικη κοινωνία. Είναι πολλές οι αλλαγές που θα γίνουν και κυρίως θα γίνουν με γνώμονα τη δικαιοσύνη και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. 
-Μία μικρή γεύση;
Τα γήπεδα. Μεγάλο πρόβλημα με ομάδες που δεν έχουν καν αποδυτήρια. Είναι φυσιολογικό το 2016 να μην υπάρχουν αποδυτήρια σε γήπεδα, ντουζ και ακόμα ακόμα... και χλοοτάπητα; Εμείς είμαστε σε θέση σε συνεννόηση με την Περιφέρεια και τους κατά τόπους δήμους να εξασφαλίσουμε ότι όλα τα γήπεδα θα πληρούν τις προδιαγραφές που πρέπει και να παίζουν τα παιδιά μας σε ασφαλή γήπεδα και κυρίως αξιοπρεπή. Υπάρχουν και άλλες τομές που έχουν να κάνουν με τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, όπως ο αθλητικός ψυχολόγος που θεωρώ ότι είναι απαραίτητος στην ένωση. Τα έχουμε όλα μελετήσει και θα δείτε ότι κοιτάζουμε μπροστά... ώστε να γίνουμε πρότυπο για όλη την Ελλάδα.

-Ευχή όλων μας να δούμε τα υποσχόμενα... τώρα βέβαια αν βάζουμε κάθε φορά που θέλουμε κάτι τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη μάλλον μια από τα ίδια.
Εμείς έχουμε καεί πολλάκις στον χυλό......οπότε δεν φυσάμε.....ξεφυσάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: