Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑΣ

«Η ΠΗΓΑΔΑ»
σας προσκαλεί στην 9η ετήσια συνάντηση που οργανώνει με εκδηλώσεις στην Κεφάλα και στην πλατεία του χωριού
Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α :
Τετάρτη 10 Αυγούστου : Ώρα 17:00 : Αλώνισμα, στην Κεφάλα στο αλώνι, δίπλα στο βέλανο.
Πέμπτη 11 Αυγούστου : Ώρα 17:00 : Λίχνισμα - Ώρα 20:30 : Κουκλοθέατρο στην Κεφάλα, με το Μιχάλη Νταουντάκη «Ο μικρός εγώ είμαι εγώ».
Στο χώρο θα βρίσκονται εκτεθειμένες μια σειρά από πυρογραφίες του Μιχάλη του Πέτρου. Δίπλα στο βέλανο θα υπάρχει καφενείο.
Παρασκευή 12 Αυγούστου : Ώρα 18:00 : Άλεσμα και ξενάγηση στο νερόμυλο της Ποταμίδας.
Σάββατο 13 Αυγούστου : Πρωί : Ζύμωμα και φούρνισμα σε παλιό φούρνο του χωριού.
Σάββατο: Ώρα 21:00 : Συνεστίαση στην πλατεία του χωριού. Η συνεστίασή μας δεν θα έχει μουσική και χορούς. Θα είναι ημέρα τιμής και σεβασμού στους νεκρούς μας, καθώς πολλούς και μάλιστα νέους, σημάδεψε ο χάρος στο χωριό μας την χρονιά που μας πέρασε.
Κυριακή 14 Αυγούστου: Μνημόσυνο για όλους τους αποθαμένους της Κουκουναράς, στην εκκλησία του Αγίου Νικoλάου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: