Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

ΨΗΦΙΣΜΑ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6/Θ Δ.Σ Πλατάνου, συνήλθε εκτάκτως σήμερα Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016 και ώρα 9 π.μ, μόλις πληροφορήθηκε τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό της συναδέλφου Άρτεμης Παπαμιχαήλ, εκπαιδευτικού του σχολείου μας και αποφάσισε ομόφωνα:
1. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο, έντυπο-ηλεκτρονικό.
2. Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων 6/Θ Δ.Σ Πλατάνου.
                               *************
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Σ Πλατάνου, συνήλθε εκτάκτως σήμερα Πέμπτη 28 Ιουλίου και ώρα 11 π.μ με αφορμή τον αιφνίδιο και πρόωρο θάνατο της εκπαιδευτικού Άρτεμης Παπαμιχαήλ και αποφάσισε ομόφωνα:
1. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο, έντυπο-ηλεκτρονικό.
2. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη της.
Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: