Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΩΝ

Προγραμματίστε από τώρα το Σαββατοκύριακό σας και επισκεφθείτε ένα ή και περισσότερα οινοποιεία της Κρήτης. Όλο το πρόγραμμα με τα οινοποιεία που συμμετέχουν, το ωράριο και τις εκδηλώσεις θα το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Wines of Crete www.winesofcrete.gr .
Εκεί μπορείτε να βρείτε και το ειδικό φυλλάδιο για τις Ανοικτές Πόρτες με 10 προτεινόμενες οινικές διαδρομές, από τη μία άκρη της Κρήτης στην άλλη, αλλά και τα συνεργαζόμενα εστιατόρια που συμμετέχουν στην δράση “Bring Your Own Wine”.
Ο επισκέπτης θα μπορεί να απολαύσει το κρασί που αγόρασε από το οινοποιείο στο συνεργαζόμενο εστιατόριο, χωρίς επιπλέον χρέωση, προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς. Η εν λόγω δράση θα ισχύσει μόνο για το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου.
Στην γειτονιά μας έχουμε το
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΚΗ
    34km/40min Από Χανιά/From Chania
    Δραπανιάς, Κισάμου, 73400 Χανια
    T: +30 28220 31740, +30 6945 871 588
    Σάββατο/Saturday 27.05 (10.00-20.00)
    Κυριακή/ Sunday 28.05 (10.00-20.00)
Ακολουθήστε τις οινοτουριστικές προτάσεις του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης και περιηγηθείτε στην πανέμορφη ενδοχώρα του νησιού. Δοκιμάστε τη μεγάλη ποικιλία κρασιών των οινοποιών του τόπου κι απολαύστε ένα υπέροχο ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: