Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Φτάνοντας στο τέλος της σχολικής χρονιάς ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου θέλει να συγχαρεί όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για την αξιόλογη τελική γιορτή που μας παρουσίασαν. Μας έκαναν να ταξιδέψουμε παρέα με τον Οδυσσεβάχ και τους συντρόφους του εντυπωσιάζοντάς μας με το πολύπλευρο ταλέντο τους.
Για την επιτυχία αυτής της ξεχωριστής γιορτής ευχαριστούμε θερμά:
Τον Σοφουλάκη Παναγιώτη, που για μια ακόμα φορά, επιμελήθηκε αφιλοκερδώς τη μουσική της βραδιάς.
Τις επιχειρήσεις της πόλης μας, οι οποίες προσέφεραν αξιόλογα δώρα που κληρώθηκαν ενισχύοντας, έτσι, ...
...... το Σύλλογό μας. Ειδικότερα, ευχαριστούμε:
Την εταιρία Cretan Daily Cruises για την προσφορά 5 εισιτηρίων για 2 άτομα με προορισμό το νησί της Γραμβούσας και τη λιμνοθάλασσα του Μπάλου και επιπλέον 5 διπλών εισιτηρίων για ημερήσια κρουαζιέρα στον κόλπο της Σούδας.
Το Δεικτάκη Τάκη για την προσφορά ενός γεύματος 8 ατόμων στην ταβέρνα ¨Γραμβούσα¨στην Καλυβιανή.
Τον Δεικτάκη Θανάση που προσέφερε ένα σετ – φαρμακείο από την εταιρία L.R. Aloe Vera.
To Σγουρομάλλη Γιώργο από το κατάστημα SPORTIVO για την προσφορά μιας μπάλας ποδοσφαίρου και μιας για βόλλεϊ.
Το coffee – sweets bar ¨ Amarena¨, Σημαντηράκη, για την προσφορά κεράσματος  παγωτού 4 ατόμων.
Σας ενημερώνουμε ότι δεν έχει βρεθεί  ο τυχερός που κέρδισε μια κρουαζιέρα στη Σούδα ( λαχνός Νο 740 ), την μπάλα του βόλλεϊ ( λαχνός Νο 1626 ), και το κέρασμα στο Amarena ( λαχνός Νο 708 ). Οι κάτοχοι των παραπάνω λαχνών μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 697-2799554 για να παραλάβουν το δώρο τους, προσκομίζοντας τον τυχερό κλήρο.
   Ιδιαίτερα ευχαριστούμε:
Όλους τους γονείς, οι οποίοι με τα πλούσια κεράσματά τους μας έδωσαν τη δυνατότητα να κλείσουμε τη σχολική χρονιά όλοι μαζί, δάσκαλοι, μαθητές και γονείς, με φαγητό, χορό και τραγούδι. Ήταν στο πλάι μας κάθε φορά που ζητήσαμε τη βοήθειά τους για τις ανάγκες του σχολείου μας.
Το Δήμο Κισάμου και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, Κουφάκη Μιχάλη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε κάθε μας αίτημα στηρίζοντας την προσπάθειά μας.
Την εφημερίδα ¨Νέοι Ορίζοντες¨ και την ιστοσελίδα ¨ΣΑΔΕΝΤΡΕΠΕΣΑΙ¨ που προβάλλουν κάθε μας δράση.
Τέλος, ένα μεγάλο ¨ευχαριστώ¨ σε όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και στη Διευθύντρια, Παρτσαλάκη Ελένη, για την άψογη συνεργασία μας καθ΄όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Κάθε δράση του Συλλόγου μας έγινε με στόχο να βοηθήσουμε στο έργο που προσφέρουν καθημερινά  στα παιδιά μας. Ευχόμαστε σε όλους να έχουν υγεία και να περάσουν ένα χαρούμενο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι.
    Καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη με ακόμα περισσότερες  δημιουργικές δράσεις.
     ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: