Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ......

Η κάθε άποψη επί παντός επιστητού είναι σεβαστή και δεν χρειάζεται να το λέμε καθημερινά, η διαστρέβλωση όμως για να πουλήσεις είναι κακοήθεια. Καθημερινά λοιπόν θα πρέπει να λογοδοτούμε για οτιδήποτε γράψουμε στην τέταρτη εξουσία ..... μιας και δεν έχουν μάλλον άλλα θέματα να σχολιάσουν και σχολιάζουν το blog. Καλό μας κάνει, να το κάνουν τακτικά.
Είπαμε οτι εμείς δεν αντιγράφουμε μας αντιγράφουν.... το στοίχημα της αναγνώρισης το έχουμε κερδίσει πολύ καιρό τώρα και φυσικά ξέρουμε οτι για να επιβιώσεις στην καλή οικογένεια των ΜΜΕ πρέπει να έχεις και γερό στομάχι αλλά και πολύ χιούμορ.
Όμως για να σχολιάσεις κάτι πρέπει και να το ξέρεις και να το έχεις ζήσει και το σπουδαιότερο να κυκλοφορείς όπως λένε στην πιάτσα. Να ακούς γνώμες, να συλλέγεις πληροφορίες. Γράφεις για το ποδόσφαιρο; Ε πρέπει να έχεις πάει τουλάχιστον μια φορά να δεις την Κισσαμικάρα, να έχεις φωνάξει για αυτήν, να έχεις μιλήσει με ένα απο την διοίκηση, το να κρίνεις κάποιον για μια ποδοσφαιρική άποψη του και συ να μην ξέρεις αν η μπάλα είναι στρογγυλή ή τετράγωνη, είναι περίπτωση σπάνια. Το να ασχολείσαι με ιστορικά στοιχεία και να μην ξέρεις πως λεγόταν αυτή η πόλη που ζεις και εργάζεσαι απο τα γεννοφάσκια της, είναι και αυτό μια περίπτωση που χρειάζεται ψάξιμο.
Τέλος πάντων εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με τους φίλους και τους γνωστούς που διαβάζουν το Σαδεντρέπεσε, δεν έχουμε ανάγκη να κάνουμε πόλεμο για να πουλήσουμε φύλλα...... ούτε το θέλουμε, ούτε μας αρέσει. Φυσικά και δεν είμαστε τέλειοι αλλά καθημερινά βελτιωνόμαστε, αυτός εξάλλου είναι και ο στόχος.
Το κάθε Blog είναι μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας των πολιτών, και καθημερινά κερδίζει πολύ περισσότερο κοινό γιατί δεν είναι εξαρτώμενο, αλλά και το σπουδαιότερο, αν δεν σου αρέσει δεν το διαβάζεις .... ούτε πουλιέται, ούτε και λυπάσαι για τα λεφτά που έδωσες. Τέλος κάθε blogger δεν έχει επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία, για αυτό και δεν υπάγεται σε έλεγχο, φυσικά όσοι σχολιάζουν αρθρογραφούν, βάζουν το ονοματάκι τους, όπως είναι υποχρεωμένοι, φαρδύ - πλατύ. Έτσι η κάθε ενυπόγραφη άποψη αυτόματα και λάθος να είναι γίνεται σεβαστή.
Αυτά.... και τελειώσαμε. 
Υ.Σ Οι blogger μπορεί να σχολιάζουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έτσι ξεκίνησαν.... μια εφημερίδα όμως μπορεί να σχολιάζει ένα blogger;

Δεν υπάρχουν σχόλια: