Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Η ΝΟΔΕ (ΚΡΗΤΗΣ)

«Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Κυβέρνηση εκδηλώνει την πρόθεσή της για τη δημοπράτηση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, ΜΟΝΟ για τους 3 από τους 4 νομούς του νησιού, ήτοι Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου και αφήνει εκτός το Ν. Λασιθίου.Το ερώτημα είναι: έχει 3 νομούς η Κρήτη ή θεωρούν στην Κυβέρνηση ότι ο Ν. Λασιθίου έχει επαρκές, ποιοτικό και ασφαλές οδικό δίκτυο;
Καλό θα είναι η Κυβέρνηση να αφήσει τους πειραματισμούς που έκανε με τα υπόλοιπα έργα και να δει το έργο συνολικά, διότι η προχειρότητα και η ανικανότητά τους και σε επίπεδο υποδομών θα δημιουργήσουν νέα προβλήματα στο μέλλον!
Ο Ν. Λασιθίου έχει μεγάλη συνεισφορά στην αγροτική οικονομία, την κτηνοτροφία και τον τουρισμό και δικαιούται ισότιμη αντιμετώπιση στα μεγάλα έργα υποδομών και ιδιαίτερα σε ασφαλές και ποιοτικό οδικό δίκτυο.
Ο κ. Σπίρτζης ας μη βιάζεται να κόψει κορδέλες σε έργα κακοσχεδιασμένα και με προβληματικές μελέτες.

Για το κομμάτι Κολυμβάρι-Κίσαμος που είναι εκτός όχι μόνο απο σχεδιασμό αλλά και απο τα γενικά πλάνα ανάπτυξης, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση; Ή μήπως το κομμάτι μας είναι ασφαλές και οι υποδομές άριστες; Κάτι θα ξέρετε εσείς τόσα χρόνια που είσαστε κυβέρνηση... 
Ο ένας του άλλου θα τα ρίχνει πάντα.....με αποτέλεσμα να βλέπουμε αυτό το χάλι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: