Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

 Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση στις σήμερα Δευτέρα και ώρα 19:30 μ.μ. στην αίθουσα της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Υπογραφή Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας με Δήμο Χανίων για την Πράξη "Κατάργηση αμιάντου και κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης με εγκατάσταση ελέγχου διαρροών για εξοικονόμηση ύδατος και ενέργειας".
2. Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης-Τ.Ε.Ι.Κρήτης & των 24 Δήμων της Κρήτης με τίτλο: "Έρευνα-Μελέτη σκοπιμότητας για την εφαρμογή του μέτρου ενεργειακού συμψηφισμού".
3. Παράταση προθεσμίας έργου "Άμεση αποκατάσταση βατότητας αγροτικού δικτύου Δήμου Κισάμου από τη βροχόπτωση της 17-5-2017".
4. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε έργου "Βελτίωση αγροτικών δρόμων Δ.Δ. Δήμου Κισάμου".
5. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής-οριστικής παραλαβής έργου "Κατασκευή τριών γεφυρών ποταμών Πυργιανού-Πλακουριανού-Λαγού το ρυάκι".
6. Ψήφιση πιστώσεων.
7. Διαγραφή τελών αποχέτευσης.
8. Έγκριση παραλαβής υπηρεσιών.
9. Πρόσληψη προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ (2 μηνών).
10. Λήψη απόφασης περί ανάκλησης του τίτλου του Χάινς Ρίχτερ σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Κίσαμος 11-1 -2018
H ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΡΟΥΧΑΚΗ-ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: