Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΠΟΤΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΔΕΛΦΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ....

-Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ο.Χ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, καθώς και απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2017-2018, μεταξύ των ομάδων “Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925 – Π.Α.Ε. Α.Ο.Χ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ”, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 06-01-2018 και ώρα 15:00, στο γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.
Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Φιλικά σωματεία-κρητικά σωματεία- αδελφοποιημένα σωματεία... τι άλλαξε και δεν είμαστε ευπρόσδεκτοι στο Ηράκλειο άραγε;
Έλα βρε υφυπουργέ ένα όνομα βάλαμε στην άκρη εκεί και αμέσως γίναμε οι κακοί της παρέας; 
Άντε γιατί λένε ότι ο αθλητισμός ενώνει ..αλλά μάλλον ένωνε όσο ήταν απλά ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: