Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΒΟΑΚ Ή ΒΟΑΧΑΓ Ή ΒΟΑ ΣΚΟΤΩΣΤΡΑ....

Εγώ κάθε μέρα θα βάζω και απο κάτι για να δείξω οτι όχι μόνο είμαστε έξω απο κάθε έργο, αλλά ούτε θα υπάρξει στρατηγικός σχεδιασμός ή ωρίμανση έργου για τα άκρα. Είμαστε αφημένοι στην τύχη μας και μόνο σε προεκλογικούς περιόδους μας πετούν κανένα ξεροκόμματο έτσι για να μας φύγει η λιγούρα... Από τον Σεπτέμβριο λοιπόν θα αρχίσουν να μας πετούν κάμποσα "θα" που σαν χαχόλοι θα τα πιστέψουμε. Πάρτε άλλο ένα λοιπόν για  το που θα γινει ο νέος ΒΟΑΧΑΓ....βόρειος οδικός άξονας Χανιών, Αγίου Νικολάου!
 -Στο γραφείο Δοξιάδη Σύμβουλοι για Ανάπτυξη και Οικιστική Α.Ε. ανέθεσε το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων τη σύμβαση, με συνολική αμοιβή 127 χιλ. ευρώ (προ ΦΠΑ) για την παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για την προετοιμασία του διεθνούς διαγωνισμού για τη σύναψη σύμβασης για τη «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του τμήματος του ΒΟΑΚ Χανιά – Άγιος Νικόλαος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: